برگزاری نمایشگاه زراعتی در نیمروز به مناسبت افتتاح بند کمال‌خان و جشن دهقان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۹:۵۰
برگزاری نمایشگاه زراعتی در نیمروز به مناسبت افتتاح بند کمال‌خان و جشن دهقان

۵ حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به مناسبت جشن دهقان و افتتاح بند کمال‌خان، یک نمایشگاه زراعتی برگزار کرد.
بند کمال‌خان، دیروز با حضور رییس‌جمهور و معاونین ریاست‌جمهوری و هم‌چنین شمار دیگری از اعضای کابینه رسماً افتتاح شد.
رییس‌جمهور محمداشرف غنی و دیگر اعضای کابینه، به امید افغانستان آباد و شاداب، ابتدا نهالی در ساحه بند کمال‌خان غرس کرده و سپس این بند را افتتاح کردند.
پس از افتتاح بند کمال‌خان، رییس‌جمهور و هیات همراهش، از نمایشگاه زراعتی که توسط ریاست زراعت نیمروز راه‌اندازی شده بود، دیدن کردند.
در نمایشگاه زراعتی ریاست زراعت ولایت نیمروز، انواع مختلف فرآورده‌های زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی و صنایع دستی نیمروز به نمایش گذاشته شده بود.
بند کمال‌خان پس از ۷۰۰ سال انتظار دوباره به بهره‌برداری سپرده شد. با بهره‌برداری این بند، بیش از ۱۷۴هزار هکتار زمین زراعتی زیر کشت قرار می‌گیرد و نیمروز دوباره به گدام غله‌جات آسیا در خاورمیانه جایگاهش را به دست خواهد آورد.
با اعمار بند کمال‌خان تولید محصولات زراعتی افزایش می‌یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها