دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۱۶:۲۰
دیدار وزیر زراعت با مسوول اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان: گفت‌وگو درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل

۲۷ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با انوبا سود«Anubha sood» رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان «UNODC» دیدار کرد. در این دیدار، دو طرف  درباره‌ی تطبیق بهتر برنامه‌های معیشت بدیل و کاهش کشت کوکنار صحبت کردند.
انوبا سود، رییس اداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان، درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های‌شان به وزیر زراعت معلومات داد.
خانم سود گفت: «در بخش زراعت و معیشت بدیل کار می‌کنیم و هم‌آهنگی با شماری از اداره‌ها داریم، هم‌چنان پلان داریم در بخش زنجیره‌های ارزشی زراعتی کار کنیم و این فرصت را به دهقانان بدهیم تا پروژه‌های‌مان را به خواست دهقانان برنامه‌ریزی و پروژ‌ه‌های‌مان را بر آن اساس، تطبیق کنیم و هم‌چنان در بخش ظرفیت‌سازی کار کنیم.»
رییس اداره مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان هم‌چنان گفت که یک پروژه‌ی جدید را در بخش زراعت در چوکات وزارت زراعت راه‌اندازی می‌کنند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری سپس گفت: «در بخش معیشت بدیل، از سوی اداره‌ی انکشافی ملل متحد پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی، «CBARD» در وزارت زراعت کار می‌کند و هم‌چنان در این بخش، فعالیت‌های دیگری نیز داریم، نیاز است که تمامی پروژه‌های این بخش، تحت یک چتر فعالیت کنند.»
آقای احدی از رییساداره‌ی مبارزه با مواد مخدر و جرایم ملل متحد در افغانستان خواست که یک گزارش از فعالیت‌های چهار ساله‌ی‌شان را ترتیب و به وی ارایه کنند تا مؤثریت کارهای آینده بهتر شود.
در این ملاقات، شیر شاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت نیز حضور داشت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۳۳
Background image

کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سمنگان آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره را در سطح مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرد. این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات این ریاست راه‌اندازی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۴:۲۳
Background image

سفر وزیر زراعت افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه به ازبکستان

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در رأس یک هیئت عالی‌رتبه امارتی برای گفتگو در زمینه‌ همکاری‌های منطقه‌ای و بررسی موضوعات مهم در. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۲ - ۱۵:۴۴
Background image

وزیر زراعت از ولسوالی‌های قرقین و خماب جوزجان بازدید کرد

۲۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، به ولسوالی‌های قرقین و خماب ولایت جوزجان سفر کرد و از وضعیت زراعتی، آبیاری و تخریبات ناشی از دریای آمو در این مناطق. . .

BACK TO NEWS