جلسه‌ی بررسی تشکیل پیشنهادی سال ۱۴۰۰ برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۹:۵۵
جلسه‌ی بررسی تشکیل پیشنهادی سال ۱۴۰۰ برگزار شد

۴ حوت ۱۳۹۹
جلسه‌ای درباره‌ی تشکیل سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت با اشتراک داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و معینان این وزارت برگزار شد. در این جلسه، تشکیل پیشنهادی سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت ‌توسط وزیر زراعت تایید شد.
این تشکیل پیشنهادی برای سال ۱۴۰۰ مالی، شامل هفت هزار و ۵۰۶ بست است.
در آغاز این نشست، محمدطاهر ایوب رییس منابع بشری وزارت زراعت درباره‌ی تشکیل پیشنهادی سال مالی ۱۴۰۰ وزارت زراعت و تفاوت‌های آن نسبت به سال‌های مالی ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، با ارائه پریزنتیشن، معلومات ارایه کرد. رییس منابع بشری وزارت زراعت گفت که در سال مالی ۱۴۰۰، تشکیل وزارت زراعت از مرکز به ولایت‌ها و از مرکز ولایت‌ها به ولسوالی‌ها تنظیم شده است.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که تشکیل وزارت بیش‌تر به سوی مسلکی‌شدن روان است و در آن، سال‌به‌سال به مسلکی‌سازی بیش‌تر توجه می‌شود.
وزیر زراعت گفت که بیش‌ترین تلاش وزارت زراعت این است که از مرکز به سطح ولسوالی‌ها برود و تشکیل ما دهقان‌محور باشد. آقای احدی گفت که تشکیل وزارت باید از نظر وظیفه‌ای نیز، دارای معقولیت باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۸:۵۹
Background image

وزیر زراعت: افغانستان آماده گسترش همکاری‌های زراعتی و سرمایه‌گذاری مشترک با اوزبیکستان است

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان اشتراک در مجمع جهانی تخنیکی کشورهای محاط به خشکه، امنیت غذایی و اهداف توسعه پایدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

BACK TO NEWS