جلسه‌ای به منظور روی دست گرفتن تدابیر برای خشک‌سالی احتمالی راه‌اندازی شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ - ۱۶:۳۴
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با تشکیل جلسه‌ای به منظور روی دست گرفتن تدابیر برای خشک‌سالی احتمالی، جلسه‌ای را با مسوولان بخش‌های مختلف در این وزارت برگزار کرد.

۲۵ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با تشکیل جلسه‌ای به منظور روی دست گرفتن تدابیر برای خشک‌سالی احتمالی، جلسه‌ای را با مسوولان بخش‌های مختلف در این وزارت برگزار کرد.
آقای احدی در این جلسه هدایت داد تا به منظور کاهش آسیب‌پذیری‌های خشک‌سالی احتمالی در کشور، برنامه و پلانی اضطراری داشته باشند تا برای بخش‌های مالداری و زراعت رسیده‌گی شود.
در این جلسه به هدایت وزیر زراعت یک تیم تخنیکی تشکیل شد تا با در نظر داشت ارقام موجود، تدابیر خود را وزارت زراعت داشته باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها