ملاقات وزیر زراعت با سفیر ترکیه: گفت‌وگو درباره‌ی چگونه‌گی همکاری‌های ترکیه در بخش زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۱۶:۳۵
ملاقات وزیر زراعت با سفیر ترکیه: گفت‌وگو درباره‌ی چگونه‌گی همکاری‌های ترکیه در بخش زراعت

۸ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با اوغوزخان ارتغرل سفیر ترکیه در افغانستان دیدار کرد. آنان روی چگونه‌گی همکاری‌های زراعتی ترکیه با زراعت افغانستان صحبت کردند.
سفیر ترکیه تعهد کشورش را بر همکاری‌های زراعتی با افغانستان اعلان کرد و گفت که آنان تمرکز بر زراعت دارند. سفیر ترکیه در افغانستان گفت که بین دو کشور پیش از این توافق‌نامه‌ای در بخش زراعت وجود داشته و تقاضا می‌کنیم که یک کمیته این توافق‌نامه را بازبینی کند و روابط زراعتی میان دو کشور تقویت شود.
همین گونه وزیر زراعت گفت که بهتر است که آجندای دو طرف مشخص و به اساس مؤثریت استوار باشد. آقای احدی گفت که باید روشن باشد که از کجا شروع می‌کنیم و به کجا روابط را گسترش بدهیم. آقای احدی گفت که افغانستان در بخش تجهیزات و ماشین‌آلات و عصری‌سازی زراعت به همکاری‌های ترکیه نیاز دارد.
هم‌چنان ارایه‌ی بورسیه‌ها و ارتقای ظرفیت کارمندان، از دیگر خواست‌های وزیر زراعت از سفیر ترکیه در این دیدار بود.
وزیر زراعت گفت که تمرکز وزارت زراعت بر باغداری است و ما خواهان همکاری ترکیه در این بخش هستیم.
پس از آن سفیر ترکیه گفت که تولیدات افغانستان با کیفیت است، اما دو مشکل در این زمینه وجود دارد که یکی بسته‌بندی و دیگری استانداردسازی است. سفیر ترکیه وعده سپرد که در تجهیز یک لابراتوار تثبیت کیفیت محصولات زراعتی افغانستان را کمک کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS