چراگاه‌ها، کوه‌ها، تپه‌ها و آب‌های کشور ثبت می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۸:۵۳
چراگاه‌ها، کوه‌ها، تپه‌ها و آب‌های کشور ثبت می‌شود

۷ دلو ۱۳۹۹
طبق برنامه‌ی دولت جمهوری اسلامی افغانستان و هدایت محترم امرالله صالح معاون اول ریاست ج. ا. ا، باید تمام علفچرها، کوه‌ها، تپه‌ها و آب‌های کشور ثبت گردد.
به هدف بلند بردن منافع اجتماعی، اقتصادی و محیطی علفچرها، از طریق استفاده‌ی مؤثر، منصفانه، منظم و پایدار و به منظور حفظ چراگاه‌ها در سطح کشور مطابق فرمان شماره شماره «۸» مؤرخ ۱۳۹۸/۴/۱۱ مقام عالی ریاست جمهوری اسلامی افغانستان از طریق وزارت شهرسازی و اراضی، با همکاری وزارت زراعت آبیاری و مالداری، جهت تحقق ماده ۱۲ و ۱۴ قانون تنظیم امور زمین‌داری، تثبیت و ثبت بانک زمین می‌کند که روند تثبیت و ثبت آن عملاً جریان دارد.
به اساس اطلس زراعتی سال ۲۰۱۶ وزارت زراعت، حدود ۴۶ درصد مساحت کشور را علفچر، به شمول ساحات حفاظت شده، شکل می‌دهد.
باید خاطرنشان کرد که روند ثبت چراگاه‌ها، کوه‌ها، تپه‌ها و آب‌های کشور، هیچ‌گاه به ضد منافع عامه و یا به معنای انتقال نفوس از یک منطقه به منطقه‌ی دیگر نیست، بلکه منافع عامه، به خصوص آن عده هم‌وطنانی که شغل‌شان مالداری است، را تضمین می‌نماید و در راستای تامین رژیم غذایی، حفظ محیط زیست و ایکوسیستم، جلوگیری از تخریب علفچرها و زمین و استرداد آن عده زمین‌های علفچر که غصب شده است، موثر واقع می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS