وزیر زراعت برای افتتاح پروژه‌های جدید و بررسی وضعیت زراعتی وارد ننگرهار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۵ - ۱۰:۲۸
وزیر زراعت برای افتتاح پروژه‌های جدید و بررسی وضعیت زراعتی وارد ننگرهار شد

۵ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در راس هیاتی به منظور افتتاح و آغاز کار چند پروژه‌‌ی جدید و بررسی وضعیت زراعت، مالداری و آبیاری در ولایت ننگرهار، وارد این ولایت شد.
آقای احدی در این سفر، با هیات همراهش ابتدا با ضیاءالحق امرخیل والی ننگرهار و مشاور ارشد رییس‌جمهور، دیدار و گفتگو کرد. انوارالحق احدی در این دیدار گفت که وزارت زراعت در سال مالی ۱۳۹۹، بیش از ۷۵۸ میلیون افغانی در زمینه‌های مختلف زراعتی، مالداری، باغداری و آبیاری در ولایت ننگرهار به مصرف رسانده است.
در همین حال، والی ننگرهار از سفر وزیر زراعت به این ولایت استقبال کرده گفت که وزارت زراعت در بخش‌های مختلف زراعتی در ننگرهار پیش‌رفت‌های خوبی داشته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها