معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با والی قندهار دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۵:۲۰
کندهار

۲۴ جدی ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در سفرش به ولایت قندهار، با روح‌الله خان‌زاده، والی این ولایت دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی زراعت، باغداری و مالداری، برنامه‌های آینده و بهره‌برداری بهتر از پروژه‌ها صحبت همه‌جانبه داشتند.
در این دیدار والی قندهار درباره‌ی تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از  توجهاتی که به بخش‌های زراعت و مالداری ولایت قندهار شده، تشکر کرد. آقای خان‌زاده گفت، در بخش‌های زراعت، آبیاری، باغداری و مالداری،‌ یک شمار کارها صورت گرفته است، اما نیاز است که توجه به این بخش‌ها به منظور توسعه‌ی بیش‌تر، افزایش یابد، تا در این بخش‌ها سرمایه‌گذاری بیش‌تر و بی‌کاری کم‌تر شود.
در همین حال حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت گفت که قندهار، تولیدکننده‌ی عمده‌ی میوه در کشور است و وزارت زراعت متعهد است که به دهقانان و باغداران این ولایت، کمک‌های همه‌جانبه داشته باشد.
آقای غفوری در ادامه یادآوری کرد که در سال آینده، در کنار تداوم پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت قندهار شماری از پروژه‌های دیگر نیز تطبیق می‌شود و به بخش‌های مختلف توجه صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها