معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با والی قندهار دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۵:۲۰
کندهار

۲۴ جدی ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در سفرش به ولایت قندهار، با روح‌الله خان‌زاده، والی این ولایت دیدار کرد. آنان در این دیدار درباره‌ی توسعه‌ی زراعت، باغداری و مالداری، برنامه‌های آینده و بهره‌برداری بهتر از پروژه‌ها صحبت همه‌جانبه داشتند.
در این دیدار والی قندهار درباره‌ی تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از  توجهاتی که به بخش‌های زراعت و مالداری ولایت قندهار شده، تشکر کرد. آقای خان‌زاده گفت، در بخش‌های زراعت، آبیاری، باغداری و مالداری،‌ یک شمار کارها صورت گرفته است، اما نیاز است که توجه به این بخش‌ها به منظور توسعه‌ی بیش‌تر، افزایش یابد، تا در این بخش‌ها سرمایه‌گذاری بیش‌تر و بی‌کاری کم‌تر شود.
در همین حال حشمت‌الله غفوری، ‌معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت گفت که قندهار، تولیدکننده‌ی عمده‌ی میوه در کشور است و وزارت زراعت متعهد است که به دهقانان و باغداران این ولایت، کمک‌های همه‌جانبه داشته باشد.
آقای غفوری در ادامه یادآوری کرد که در سال آینده، در کنار تداوم پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت قندهار شماری از پروژه‌های دیگر نیز تطبیق می‌شود و به بخش‌های مختلف توجه صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها