ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۷
ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، امسال یک‌هزار و ۹۶۷ جریب باغ جدید میوه را در ولایت بغلان ساخته است.
این باغ‌ها که شامل درختان بادام، زردآلو، سیب، آلو، ناک، شفتالو، املوک، گیلاس، انگور و چهارمغز، انار، توت و انگور نمایشی می‌شود، در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، خنجان، پلخمری، تاله‌وبرفک، نهرین، برکه، جلگه، بنو، ده‌صلاح، پل‌حصار، خوست، فرنگ و گذرگاه نور ساخته شده است.
هر جریب از این باغ‌ها پنج هزار و ۱۶۰ افغانی هزینه برداشته و با ۵۰ درصد سب‌سایدی توسط وزارت زراعت برای باغداران ساخته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها