امسال ۵۶۰ جریب باغ جدید در پروان ساخته شده است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۴۵
امسال ۵۶۰ جریب باغ جدید در پروان ساخته شده است

۱۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان می‌گوید که امسال از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۵۶۰ جریب باغ جدید در این ولایت ساخته شده است.
عبدالوهاب خیرزاد رییس زراعت پروان، گفت که این باغ‌ها شامل درختان انگور، سیب، زردآلو، شتفالو، آلو و ناک است و در ولسوالی‌های بگرام، جبل‌سراج، چاریکار، سالنگ، سیدخیل، شیخ‌علی، شینواری، غوربند و کوه‌صافی ولایت پروان با هزینه ۱۶ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۲۰۰ افغانی ساخته شده است.
قرار است در سال آینده‌ی خورشیدی باغ‌های بیش‌تری در پروان ساخته شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS