افزایش حاصل نخود در سرپل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۵:۶
افزایش حاصل نخود در سرپل


۲ جدی ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت سرپل می‌گویند، امسال حاصلات نخود نسبت به سال گذشته، بیش‌تر شده است. بر اساس ریاست احصاییه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مجموع ۲۲ هزار هکتار زمین در سطح کشور نخود کشت می‌شود و از این مقدار ۲۵ هزار و ۶۴۹ تن نخود به دست می‌آید.
سرپل از تولیدکننده‌گان اصلی نخود در کشور است و بر اساس آمار احصاییه، پارسال در این ولایت پنج هزار و ۴۹ هکتار زمین نخود کشت شده بود، که از این کشت‌زارها بیش‌تر از پنج هزار تن نخود به دست آمده بود.
حالا اما رییس زراعت سرپل می‌گوید که امسال میزان افزایش حاصلات نخود در سرپل فوق‌العاده بوده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها