شیشم‌باغ یا کلکسیون ملی میوه‌جات در ولایت ننگرهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۰:۴۸
شیشم‌باغ یا کلکسیون ملی میوه‌جات در ولایت ننگرهار


این باغ در ولسوالی بهسود ننگرهار از سوی ریاست زراعت ساخته شده است. بهترین فارم تحقیقاتی میوه برای باغداران و دانشجویان زراعت می‌باشد.
ده‌ها نوع درخت میوه در آن غرس شده است. مساحت این باغ به ۵۰ جریب می‌رسد و مشهورترین میوه‌های آن مالته، چکوتره، سنتره، املوک، انجیر، زیتون، خرما، لوکات و انواع لیموها است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها