در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۷
در پنج ولسوالی ننگرهار برنامه‌ی آموزشی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌ها» به پایان رسید

۲۴ قوس ۱۳۹۹
در پنج ولسوالی ولایت ننگرهار، برنامه‌ی آموزشی درباره‌ی «مبارزه با ملخ‌های صحرایی و جلوگیری از بیماری‌های گیاهی و آفت‌های زراعتی» راه‌اندازی شده بود که به پایان رسید. در جریان این برنامه‌های آموزشی، ۲۲۵ دهقان آموزش دیدند.
انعام‌الله صافی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گوید که این برنامه‌ی آموزشی در ولسوالی‌های دره‌ی نور، شیوه، کامه، کوت و بتی‌کوت راه‌اندازی شده بود و در جریان آن ۲۲۵ زراعت‌پیشه، کاهش آسیب ملخ‌هایی صحرایی با عملی‌کردن میتود «APM» را یاد گرفتند و آموختند که با کاربرد روش‌های معرفی شده در این برنامه‌ی آموزشی، چگونه در زمستان از وقوع بیماری‌ها و آفت‌های زراعتی جلوگیری کنند.
در پایان این برنامه‌ی آموزشی به دهقانان آموزش‌دیده، دواهای کیمیایی به صورت رایگان توزیع شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
Background image

افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۴
Background image

۱۳ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در خوست توزیع شد

۲۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، به منظور تطبیق مؤثرتر امور عشر و زکات و فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای مدیران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۳
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری مؤسسه دست‌بدست افغانستان، در چارچوب پروژه حمایت از خانواده‌های دارای مصئونیت غذایی پایین از طریق زنجیره ارزش زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها