امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۶:۶
امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است ۲۲ قوس ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند. مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند. در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

۲۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند.
مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند.
در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها