امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۶:۶
امسال در تخار ۸۰ تُن عسل تولید شده است ۲۲ قوس ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند. مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند. در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

۲۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید امسال زنبورداران در این ولایت ۸۰ تن عسل تولید کرده‌اند.
مسوولان می‌افزایند در حال حاضر در حدود ۴۰۰ زنبوردار، که دارای نُه هزار کندو می‌باشند، در قالب هشت انجمن زنبورداری، فعالیت می‌کنند.
در این اواخر دو هزار کندوی جدید نیز به شمار کندوها افزوده شده است. در این ولایت یک فابریکه‌ی پروسس عسل نیز فعالیت دارد که روزانه ظرفیت پروسس ۵۰۰ کیلو عسل را دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها