به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده در غزنی بسته‌های زراعتی و خانه‌گی توزیع شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۴۶
به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده در غزنی بسته‌های زراعتی و خانه‌گی توزیع شده است

۲۲ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، می‌گوید که در جریان امسال به یک‌هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی شامل در انجمن‌های حفاظت از علفچرها، در ولسوالی‌های مالستان و ناهور این ولایت دیگ‌دان‌های کم‌مصرف و تخم رشقه للمی توزیع شده است.
این کمک‌ها از طریق «پروژه مدیریت پایدار زمین و جنگل به اشتراک جامعه» مربوط به بخش منابع طبیعی ریاست زراعت غزنی در همکاری با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، «FAO» به منظور بسیج دهقانان و مالداران عضوی انجمن‌های چراگاه برای احیا و حفاظت از چراگاه‌ها توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها