در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۵:۵۸
در ولایت بلخ سالانه حدود ۱۰.۴ میلیون جوجه‌مرغ تولید می‌شود

۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که سالانه در این ولایت نزدیک به ۱۰ میلیون و ۴۵۰ هزار جوجه‌ مرغ گوشتی تولید می‌شود.
این ریاست تاکید کرده که پرورش مرغ‌های تخم‌گذار و گوشتی از مهم‌ترین صنعت مرغداری در بلخ است و این صنعت طی پنج سال اخیر در نتیجه همکاری‌ها و حمایت‌های وزارت زراعت رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.
سالم ساعی رییس زراعت بلخ، می‌گوید که تا کنون در بخش مرغداری در این ولایت بیش از ۱۵ میلیون دالر سرمایه‌گذاری شده است. به گفته‌ی او، همین اکنون بیش از یک‌هزار فارم مرغداری بزرگ و کوچک در ولایت بلخ فعالیت دارند و روزانه حدود ۱۵ تُن کیلوگرام گوشت مرغ وارد مارکیت می‌سازند.
ریاست زراعت بلخ می‌افزاید که سالانه حدود ۲۰ میلیون تخم مرغ نیز در این ولایت تولید می‌شود. به گفته‌ی این ریاست، بخشی از جوجه‌های مرغ جهت تولید گوشت، توسط فارم‌داران از کشورهای پاکستان، ایران و ازبکستان وارد می‌شود.
آقای ساعی می‌افزاید که فارم‌های مرغداری بلخ، نیازمندی مارکیت این ولایت به گوشت مرغ را تامین می‌کنند و در عین حال، گوشت مرغ از بلخ به ولایات هم‌جوار نیز صادر می‌شود.
در همین حال، مرغداران می‌گویند که به دلیل بلند بودن قیمت استفاده از برق و هم‌چنین دست‌رسی نداشتن به برنامه‌های سب‌سایدی، در فصل سرما میزان تولید فارم‌های مرغداری کاهش پیدا می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS