وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۴:۲۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی ۴۳۱ پروژه را در ولایت پروان عملی می‌کند که به زودی کار این پروژه‌ها تکمیل می‌گردد. ساخت ۱۵۲ کشمش‌خانه، ۲۰۱ ذخیره‌گاه پیاز، ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۲ سردخانه صفر انرژی سیب و توزیع ۳۰ ماشین سولری خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی، شامل این پروژه‌ها است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS