حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۰
حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد


۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت حوض و کانال آبیاری سبزوار واقع در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان را تکمیل کرد و این زیربناها عملاً به بهره‌برداری سپرده شد.
خلیل‌الرحمن عمر، سرپرست ریاست آبیاری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که حوض سبزوار در مساحت ۵۰ بر ۴۰ متر، در مساحت یک جریب زمین اعمار شده است. آقای عمر می‌افزاید که این حوض ظرفیت ذخیره‌ی سه هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب را دارد.
به قول سرپرست ریاست آبیاری، این حوض با کانالی که ضمیمه‌اش می‌باشد، ۲۴۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و از آن به صورت مستقیم، ۳۵ خانواده بهره می‌برند.
در ساخت این زیربناها، ۱۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۰ افغانی هزینه شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۳۲
Background image

توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی برای مالداران در بامیان آغاز شد

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
موسسه اکشن‌اید روند توزیع مواد خوراکه متراکم حیوانی را در ولایت بامیان آغاز کرده است. این برنامه که از طریق پروژه ۱۰۶ عملی می‌شود، شامل توزیع خوراکه برای ۱۳۳۳ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۵
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از ۱۲ سبزخانه در ولایت فاریاب

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
 کار ساخت و نصب ۱۲ باب سبزخانه به همکاری دفتر داکار در ولسوالی‌های پشتونکوت، دولت‌آباد، قیصار، المار و شهر میمنه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
 این سبزخانه‌ها که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۱:۴۵
Background image

جمع‌آوری ادویه و واکسین‌های تاریخ‌گذشته و غیرقانونی در هرات

۱۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، از دواخانه‌های حیوانی این ولایت بررسی و تفتیش به عمل آورد.
هدف از این بررسی، جلوگیری از. . .

BACK TO NEWS