حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۰
حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد


۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت حوض و کانال آبیاری سبزوار واقع در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان را تکمیل کرد و این زیربناها عملاً به بهره‌برداری سپرده شد.
خلیل‌الرحمن عمر، سرپرست ریاست آبیاری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که حوض سبزوار در مساحت ۵۰ بر ۴۰ متر، در مساحت یک جریب زمین اعمار شده است. آقای عمر می‌افزاید که این حوض ظرفیت ذخیره‌ی سه هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب را دارد.
به قول سرپرست ریاست آبیاری، این حوض با کانالی که ضمیمه‌اش می‌باشد، ۲۴۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و از آن به صورت مستقیم، ۳۵ خانواده بهره می‌برند.
در ساخت این زیربناها، ۱۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۰ افغانی هزینه شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها