میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۱۰
میزان تولید کشمش در هرات، امسال به ۱۵ هزار تُن خواهد رسید

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
میزان تولید کشمش در ولایت هرات، امسال نزدیک به ۱۵هزار تُن خواهد رسید. در این ولایت امسال حدود ۱۳ هزار متریک تُن کشمش سبز و دو هزار تُن کشمش «آب‌جوش» تولید خواهد شد.
امسال، از هشت‌هزار و ۷۰۰ هکتار تاک، ۱۴۰هزار متریک تُن انگور به دست آمد و این رقم، در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشت.
هرات از تولیدکننده‌گان عمده انگور و کشمش است و بزرگ‌ترین تاک‌های انگور در ولسوالی‌های انجیل، گذره، اوبه، پشتون زرغون، زنده‌جان و کرخ قرار دارد.
در حال حاضر قیمت یک کیلو کشمش در بازار هرات به ۱۵۰ افغانی می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای جلوگیری از ضایع شدن محصولات تاکستان‌های انگور و کمک به بهبود وضعیت باغداران، امسال یک هزار و چهار کشمش‌خانه‌ در ولایت هرات ساخت. این کشمش‌خانه‌ها از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ساخته شد. با ساخت این کشمش‌خانه‌ها، مجموع کشمش‌خانه‌ها در ولایت هرات به یک‌هزار و ۴۰۰ تا رسیده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها