جلسه کمیته هم‌آهنگی پروژه تقویت‌کننده‌ی آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۳۶
جلسه کمیته هم‌آهنگی پروژه تقویت‌کننده‌ی آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی برگزار شد

۲۲ عقرب ۱۳۹۹
این جلسه به خاطر ارزیابی برنامه‌های تطبیق‌شده از سوی پروژه‌ی «SWIM» در چهار سال گذشته و پلان سال ‍‍پنجم، با حضور حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، هپی مازیر رییس آن پروژه در افغانستان و عتیق‌الرحمن جلیل نماینده‌ی اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا «USAID» برگزار شد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از حمایت‌کننده مالی پروژه سویم قدردانی کرد و گفت که این پروژه در شمال افغانستان مؤثر بوده و در قسمت تقویت و مدیریت آب مفید واقع شده است.
هُپی مزایر رییس پروژه‌ی «SWIM» در افغانستان می‌گوید که با وجود مشکلات کووید-۱۹، در جهان پروژه‌ی سویم توانست به هدف تعیین‌شده‌اش برسد و برنامه‌های پلان‌شده در سال ۲۰۲۰ را موفقانه تطبیق کند و حالا روی پروژه‌های تمام ناشده از سال‌های قبل و پروژه‌های جدید، کار خواهد کرد.
هم‌چنان عتیق‌الحمن جلیل به نماینده‌گی از اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا، که تمویل‌کننده مالی پروژه سویم است، از مسولان پروژه‌ی سویم و رهبری وزارت زراعت به خاطر مدیریت بهتر این پروژه قدردانی کرد.
پروژه‌ی «SWIM» از سال ۲۰۱۶ تا ختم ۲۰۲۱ به منظور تقویت آبریزه‌ها و مدیریت منابع آبی کشور از سوی وزارت زراعت دیزاین شده است و به کمک مالی«USAID» یا اداره انکشاف بین‌اللملی ایالات متحده امریکا تطبیق می‌گردد.
باید افزود که پروژه تقویت آبریزه‌ها و منابع آبی در شمال کشور و به رهبری وزارت زراعت آبیاری و مالداری در حال تطبیق است. به طور خاص «SWIM» زیرساخت‌های آب را احیا می‌کند، محیط نظارتی آب را تقویت می‌کند و تخصص فنی نهادهای محلی برای مدیریت منابع آب را افزایش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۹
Background image

توزیع ۱۵۴ هزار دوز واکسین طبق برای مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی ولایت کابل

۱۵ میزان ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور وقایه و کنترول بیماری طبق در مواشی ۱۵۴ هزار دوز واکسین طبق برای مسئولان ۲۸ کلینیک صحت حیوانی در سطح ولایت کابل توزیع شد.
این واکسین‌ها با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۹:۵۹
Background image

نظارت از جریان کار دو پروژه سولر سیستم آبیاری در ولسوالی شیخعلی پروان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
از جریان کار دو پروژه سولر سیستم آبیاری در ولسوالی شیخعلی ولایت پروان از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان نظارت صورت گرفت.
این پروژه‌ها به هدف. . .

BACK TO NEWS