ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۱:۱۹
ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت بدخشان از تکمیل شدن کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر داده می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌ها آماده بهر‌ه‌برداری است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ۷۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۶ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بدخشان ساخته است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به تازگی به پایان رسیده و با آغاز بهره‌برداری از آن مقدار قابل ملاحظه‌ی پیاز و کچالو ذخیره می‌شود.
ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۶۶ میلیون و ۳۶۰هزار و ۸۹۹ افغانی هزینه برداشته که ۹۰درصد آن توسط وزارت زراعت و ده دیگر باقی مانده توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۸
Background image

توزیع پودر سلفر و چونه آب و آموزش تهیه لایم‌سلفر برای باغداران نهرشاهی بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ولسوالی نهرشاهی به‌منظور تقویت باغداری و افزایش آگاهی‌های تخنیکی باغداران، مقدار لازم پودر سلفر و چونه آب را برای. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها