۲۵ جریب باغ تجارتی خُرما در نیمروز ساخته می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۳:۳۹
نیمروز ولایت کې د خرما ۲۵جرېبه سوداګریزبڼ جوړیږی


۱۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، برای احداث ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در این ولایت، به پنج تن از باغداران واجد شرایط در ولسوالی چهاربرجک این ولایت، وسایل احداث باغ توزیع کرد.
این وسایل که شامل پنج‌‌هزار کیلوگرام کود، بیل، کُلند، سطل، میخ و سیخ‌ گول، کراچی، قیچی‌ شاخه‌بری، اره، تابلو، زینه، سولر آفتابی، پمپ آب، محلول‌پاش و نهال خُرما می‌شود، با هزینه دو میلیون و۳۶هزار افغانی تهیه شده است.
ریاست زراعت نیمروز می‌گوید که این ولایت برای پرورش خُرما آب‌وهوای مناسب دارد و باغداران نیز علاقمندی‌شان به احداث باغ‌های خُرما بیشتر شده است.
این ریاست درنظر دارد تا طی چهار سال آینده ۳۰۰ هکتار باغ تجارتی خُرما در ولایت نیمروز بسازد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۸
Background image

جلسه تعارفی معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت با ریاست‌های تحت اثر برگزار شد

۱۱ دلوی ۱۴۰۴هـ.ش

جلسه تعارفی مولوی نورالدین‌عمیر، معین جدید مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با روسا و آمران تحت اثر این معینیت دایر شد.

در این جلسه، روسا و کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

بازدید رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همراه با هیأت همراه از شرکت ختیځ زلاند در ولایت لغمان بازدید به‌عمل آورد.

حاجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۱:۴۷
Background image

تغییر و انتصاب روسای جدید زراعت در ولایات ننگرهار و لغمان

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

مولوی محمد ولی محسن، رئیس پیشین زراعت ولایت ننگرهار، به عنوان رئیس زراعت ولایت نورستان و مولوی عبد الستار محمد به عنوان رئیس جدید زراعت. . .

بازگشت به خبرها