۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۲۵
Background image

معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان ملاقات کرد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با شماری از اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان دیدار کرد.

در این نشست که در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۸
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز با فبریزیو سیساریتی، معاون سازمان و کوشتوبه دیوالی، مسوول برنامه‌های سازمان خوراک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های مدیریت آب و نهال‌شانی در ولسوالی کنر خاص

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأتی به رهبری رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تیم تخنیکی‌شان از جریان تطبیق پروژه‌های اعمار چکدم‌ها، ذخیره. . .

بازگشت به خبرها