یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۵:۳۵
یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ به بهره‌برداری سپرده شد


۱۳ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP-2) یک فارم پرورش مرغ‌های تخم‌گذار به ظرفیت ۳۵۰ مرغ را با سهم مشترک سرمایه‌گذاری ۳۰ درصدی سکتور خصوصی و ۷۰ درصدی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ایجاد کرد و به بهره‌برداری سپرد.
هزینه‌ی ایجاد و تجهیز این فارم مرغداری ۵۴۵ هزار و ۷۱۴ افغانی بوده که شامل مرغ، خوراکه‌ی مرغ، دانه‌خوره، آب‌خوره، وسایل تهویه هوا، لوازم بهداشتی، دوا و واکسین‌های ضروری، وسایل پوشش، کلکین و دروازه فارم می‌شود. این وسایل، به همکاری مالی و تخنیکی برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت و سرمایه‌گذاری خصوصی یک تن از متشبثان بخش مالداری در قریه زرغون‌کوت ولسوالی بلخ ولایت بلخ فراهم ساخته شده است.
هدف از ایجاد و تجهیز این فارم مرغداری، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش مالداری، اشتغال‌زایی در میان متشبثان مالداری و بلند بردن سطح عاید مالداران روستایی است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۹
Background image

توزیع مواد خوراکی برای صدها خانواده فقیر در ولسوالی بتی‌کوت، ولایت ننگرهار

۳ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولسوالی بتی‌کوت ولایت ننگرهار، صدها خانواده فقیر و آسیب‌دیده از خشکسالی، تحت برنامه‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با تلاش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۲
Background image

تجلیل از روز مالداری در کابل

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
از روز مالداری در کابل با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کمیته هالند برای افغانستان و پروگرام ثبات، معیشت و خدمات ضروری برای افغانستان تجلیل شد.
مولوی صدراعظم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۵۲
Background image

سخن‌رانی وزیر عدلیه در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت 

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان، در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت حضور یافته و پیرامون جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های. . .

بازگشت به خبرها