یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۳۲
یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی نخستین سفر کاری‌اش به هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه‌ی تازه ساخته شده توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به بهره‌برداری سپرد.
به طور نمونه، دو کشمش‌خانه در روستای ننگ‌آباد ولسوالی انجیل ولایت هرات، توسط آقای احدی افتتاح شد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه ساخته شده است که هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ۱۰ تن و مجموع این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۱۰ هزار تن انگور را در یک نوبت به کشمش تبدیل می‌کنند.
هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۴۲۰ میلیون افغانی است که شامل ۹۰ درصد سهم وزارت زراعت و ۱۰ درصد سهم انگورداران مستفیدشونده می‌شود.
مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، در کنار یک هزار و پنج کشمش‌خانه، امسال ۴۲۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و پنج ذخیره‌خانه‌ی کچالو ساخته است. هزینه‌ی مجموعی این پروژه‌ها ۵۷۳ میلیون افغانی است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها