کار پروژه‌های جدید زراعتی در پنجشیر ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۴ - ۱۵:۱۳
پنجشیر کې د نویو کرنیزو پروژو چارې نږدې ۴۰ سلنه بشپړ شوي دي
 
۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۷۶ پروژه‌ی جدید زراعتی که از طریق برنامه‌ مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت راه‌اندازی شده است، کار تطبیق آن تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
این پروژه‌ها در ولسوالی‌های آبشار، دره، عنابه، شتل، خینج، رخه، پریان و مرکز پنجشیر راه‌اندازی شده است.
عبدالرشید میثاق مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت پنجشیر می‌گوید: «در ولایت پنجشیر مجموعاً ۵۰ ذخیره‌خانه کچالو، ۹ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و ۷ سردخانه میوه ساخته و ده پایه دستگاه خشک‌کننده میوه توزیع می‌شود که کار بعضی از این پروژه‌ها تا ۴۰ درصد پیش‌رفت دارد.»
هزینه کلی این پروژه‌ها به ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی می‌رسد.
شاه‌ولی یک تن از دهقانان در قریه «دره عبدالله‌خیل» مربوط به ولسوالی حصه دوم پنجشیر، که برایش یک ذخیره‌گاه پیاز ساخته می‌شود، از راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی ابراز خرسندی می‌کند و می‌گوید: «حکومت برای ما مهربانی کرده و ذخیره‌گاه پیاز جور می‌کند. سابق حاصل می‌گرفتیم، عاجل سودا می‌کردیم، به‌خاطری که می‌ترسیدم که خراب نشود، از خاطر فاسد نشدن عاجل می‌فروختیم یا زیر خاک می‌کردیم. حال در این ذخیره‌خانه‌ها نگهداری می‌کنیم و در وقت مناسب و به قیمت مناسب می‌فروشیم.»
در ذخیره‌گاه پیاز که برای شاه‌ولی ساخته می‌شود، همین اکنون شش نفر مصروف کار هستند.

 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها