۱۰۳هزار حیوان خانگی در دایکندی واکسین می‌شوند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۳/۱۷ - ۹:۴۸
۱۰۳هزار حیوان خانگی در دایکندی واکسین می‌شوند
۱۷ جوزای ۱۳۹۹
برنامه واکسین حیوانات در ولایت دایکندی، رسماً با حضور مقام‌های محلی این ولایت شروع شد.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید که قرار است در جریان این برنامه ۱۰۳هزار حیوان خانگی در سراسر این ولایت واکسین بروسلوز و پی‌پی‌آر شوند. به گفته‌ی او، این واکسین‌ها به صورت رایگان در اختیار دام‌پزشک‌ها و مالداران در ده ولسوالی ولایت دایکندی قرار داده شده است.
هدف از اجرای این برنامه کاهش میزان مرگ‌ومیر حیوانات، افزایش محصولات حیوانی و جلوگیری از شیوع بیماری بروسلوز در حیوانات و انتقال آن به انسان‌ها می‌باشد. برنامه واکسین حیوانات یک ماه طول خواهد کشید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها