رئیس‌جمهور غنی به استقبال از سال نو و بهار نو، یک اصله نهال غرس نمود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱/۳ - ۱۳:۲۵
رئیس‌جمهور غنی به استقبال از سال نو و بهار نو، یک اصله نهال غرس نمود

محمداشرف غنی رئیس‌جمهوری اسلامی افغانستان، صبح امروز به استقبال از سال نو و بهار نو، یک اصله نهال را در صحن ارگ ریاست‌جمهوری غرس نمود و برای یک افغانستان سرسبز و مترقی دعا کرد.

در این مراسم که رئیس‌جمهور کشور از سوی بانوی اول، استاد سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری، محمدیوسف غضنفر نمایندۀ خاص رئیس جمهور در امور توسعه اقتصادی، تجارتی و کاهش فقر، داکتر حمدالله محب مشاور امنیت ملی، فضل‌هادی مسلمیار رئیس مشرانو جرگه، محمدیعقوب حیدری والی کابل و شماری از اعضای کابینه همراهی می‌گردید، رئیس‌جمهور غنی گفت که امروز طبیعت به فرمان خداوند (ج) دوباره زنده شده است و مسئولیت تمام افغان‌ها است که در سرسبزی کشور سهم بگیرند.

رئیس‌جمهور کشور خاطرنشان ساخت که در گذشته ۷۰ درصد جنگلات افغانستان سبز بودند، اما قسمت زیاد این جنگلات در جریان جنگ‌ها و بدختی‌ها از بین رفت؛ حالا وظیفۀ ما است که این جنگلات را دوباره احیا و کشور خویش را سرسبز نمائیم.

رئیس‌جمهور غنی با اشاره به کارنامه‌های داکتر تتسو ناکامورا، گفت که موصوف شیوۀ جدید احیای جنگلات را در افغانستان نهادینه ساخت؛ ملت افغانستان باید کارنامه‌ها و کارشیوۀ وی را تعقیب نمایند. وی افزود: شیوه‌های جدید که از سوی جاپانی‌ها تجربه شده است، نشان می‌دهد که جنگلات در مدت دونیم‌سال سبز می‌شوند و نمونۀ بارز آن، دشت گنبیری در شرق افغانستان است.

رئیس‌جمهور کشور گفت که حکومت افغانستان ۳۰۰ میلیون دالر را بخاطر مدیریت و مهار آب اختصاص داده است و پلان پنج سالۀ مدیریت آب نیز ترتیب گردیده است. وی افزود: در هرمنطقۀ که آب ذخیره می‌شود، باید نواحی اطراف آن سرسبز گردند.

رئیس‌جمهور با اشاره به شیوع ویروس کرونا، گفت که تاریخ افغانستان نشان می‌دهد، در هر زمانی که مشکلی بالای کشور آمده، با اتفاق و تدبیر حل گردیده است؛ ویروس کرونا یک فاجعۀ جهانی است، اما نیروهای بارزی داریم که با انسجام این نیروها، می‌توانیم فاجعۀ ویروس کرونا را مهار سازیم.

رئیس‌جمهور غنی خطاب به علمای کرام کشور گفت که در این وضعیت حساس، علمای کشور باید رهبری مردم را به عهده گیرند و مردم نیز با علمای کرام ایستاد شوند. وی افزود: حکم خداوند(ج) و طریقه نبی کریم(ص) این‌است، در هرجایی که وبا می‌آید، باید تدابیر جدی در آنجا روی‌دست گرفته شود و هیچ شخص شخص دیگر را به خطر مواجه نکند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها