دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان مؤسسه سی آر اس در افغانستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
د کرنې او مالدارۍ مرستیال په افغانستان کې د سي‌آراس مؤسسې له چارواکو سره وکتل

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با مسؤولان مؤسسه سی آر اس  در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تطبیق پروژه‌های مختلف در بخش‌های لابراتوارهای صحت حیوانی، حفاظت نباتات و خاک‌شناسی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
دو طرف بر اهمیت تطبیق مؤثر پروژه‌ها، گسترش همکاری‌ها و هماهنگی بیشتر در راستای پیشبرد فعالیت‌های تخنیکی و انکشافی در بخش‌های یادشده تأکید کردند.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار، تطبیق پروژه‌های انکشافی و تخنیکی مطابق با نیازمندی‌ها و اولویت‌های سکتور زراعت و مالداری را مهم دانسته و بر همکاری و هماهنگی بیشتر با مؤسسات همکار تأکید کرد.
در مقابل، مسؤولان مؤسسه سی آر اس نیز بر ادامه همکاری و هماهنگی با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای تطبیق برنامه‌ها و پروژه‌های مربوط به سکتور زراعت و مالداری تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS