جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
د کرنې وزارت کې د کرنیزې پرمختیا وجهي صندوق د عالي شورا غونډه ترسره شوه

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی و اداری وزارت مالیه و اعضای هیئت مدیره این صندوق در وزارت زراعت دایر گردید.
در این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی هدف از ایجاد و فعالیت صندوق وجهی انکشاف زراعتی را فراهم‌سازی خدمات بهتر برای دهاقین و مالداران عنوان کرد و گفت که از طریق این صندوق زمینه دسترسی آسان آنان به منابع مالی فراهم می‌شود تا بتوانند از آن به گونه مؤثر استفاده کرده و در فعالیت‌های زراعتی و مالداری خود تغییرات مثبت ایجاد کنند.
در جریان جلسه، پیرامون اعطای سه میلیون دالر به شکل مرابحه به یک شرکت نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت که در نتیجه مورد تأیید اعضای شورا قرار گرفت.
همچنان در این نشست در مورد ایجاد دفاتر بیشتر و تسلیم‌دهی زمین به صندوق وجهی انکشاف زراعتی نیز بحث شد و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها