از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
له کندهاره تر قطره؛ د کرنیزو صادراتو نوې دروازه پرانیستل شوه

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات انار تازه کندهار به کشور قطر آغاز گردید. این صادرات که برای نخستین‌بار به مقصد قطر انجام می‌شود، بیانگر گشایش یک بازار جدید جهانی برای انار باکیفیت کندهار است.
مسوولان شرکت خصوصی اظهار داشتند که پیش از این، صادرات میوه‌های خشک و تازه را به دوبی و شماری از کشورهای دیگر انجام داده‌اند، اما این‌بار توانسته‌اند از مسیر ایران، مقدار ۲۰ تُن انار تازه به ارزش نزدیک به ۳۰ هزار دالر امریکایی به کشور قطر صادر نمایند. به گفته آنان، هدف از این صادرات، افزون بر معرفی بهتر محصولات زراعتی افغانستان در بازارهای جهانی، فراهم‌سازی زمینه رشد اقتصادی برای دهقانان می‌باشد.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار نیز تأکید کردند که به صادرات محصولات زراعتی توجه ویژه صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود با همکاری سکتور خصوصی، محصولات کندهار به سایر بازارهای جهانی نیز راه یابد.
قابل یادآوری است که در جریان سال جاری ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، از ولایت کندهار حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تُن انار به کشورهای مختلف خارجی صادر شده است که در مقایسه با سال گذشته، افزایش قابل ملاحظه‌ای را در صادرات نشان می‌دهد. این پیشرفت بیانگر تلاش دهقانان کندهار، حمایت از سکتور زراعت و گسترش تسهیلات تجارتی می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع مواد حمایتی برای مالداران در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری یک مؤسسه همکار، برای ۲۹۱ تن  از مالداران در ولسوالی چهار بولک  به مقدار ۲۰۰ کلیو گرام مواد حمایتی توزیع کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در دایکندی

کمپاین نهال‌شانی با شعار «احیای زمین؛ سنت پیامبر اسلام» در محوطه پوهنتون دایکندی با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست حفاظت محیط زیست و شاروالی این ولایت آغاز شد.
این برنامه. . .

بازگشت به خبرها