در هرات ۴۵۰ جریب باغ میوه ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ - ۱۵:۴۹
 در هرات ۴۵۰ جریب باغ میوه ساخته می‌شود

۱۶ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود، در زون غرب کمپین نهال‌شانی را افتتاح کرد. قرار است در این کمپین ۴۵۰ جریب باغ میوه در هرات ساخته شود.
در این کمپین نهال‌های تصدیق‌شده و خوش‌کیفیت و «لیبل‌دار» به هدف ساخت باغ‌های مختلف‌النوع میوه از جمله بادام، زردآلو، ناک، شفتالو، سیب، آلو، گیلاس و چهارمغز برای دهقانان توزیع می‌گردد.
قابل یادآوری است که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری همه‌ساله برابر با پلان، باغ‌های تجارتی و استندرد را در این ولایت می‌سازد که مورد استقبال گرم باغداران قرار گرفته است.
در ساخت باغ‌ها، تمام مراحل تحت نظر پرسونل این پروژه عملی می‌شود و تلاش بر این است تا تولیداتی به ثمر برسد که مارکیت عالی داشته باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها