کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴
کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز برنامه کشت قطاری گندم بذری در ۲۰ جریب زمین به‌عنوان قطعه نمایشی گندم در مرکز این ولایت و ولسوالی‌های جبل‌السراج، سیدخیل و بگرام خبر داده است.
به گفته مسئولان، هدف از اجرای این برنامه، آشنایی دهاقین با روش‌های نوین زراعتی به‌صورت عملی و نظری و افزایش تولیدات گندم در سطح ولایت می‌باشد.
اداره زراعت پروان با ترویج تکنالوژی جدید زراعتی به شیوه قطاری تلاش دارد تا میزان حاصل‌دهی گندم را افزایش دهد. این روش علاوه بر افزایش محصول، از شیوع امراض سرخی و خوابیدن گندم در اثر باد و باران جلوگیری می‌کند.
دهاقین پروان از این روش استقبال کرده و گفته‌اند که در سال‌های آینده خودشان نیز به‌صورت گسترده از شیوه کشت قطاری استفاده خواهند کرد.
این اقدام بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت ولایت پروان برای توسعه روش‌های مدرن زراعتی و حمایت از دهقانان در راستای افزایش تولیدات گندم در این ولایت است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها