در ولایت ننگرهار باغ‌های املوک گسترش یافته و امسال برداشت بیش از چهار هزار تُن پیش‌بینی می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۷
در ولایت ننگرهار باغ‌های املوک گسترش یافته و امسال برداشت بیش از چهار هزار تُن پیش‌بینی می‌شود

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌گفته‌ی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در سیزده ولسوالی این ولایت باغ‌های املوک ایجاد شده است که بر بنیاد برآوردها، امسال بیش از ۴۱۹۴.۵ متریک تُن حاصل از آن به‌دست خواهد آمد.
مولوی محمدولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که در ولسوالی‌های بهسود، دره‌نور، گوشته، سررود، خوگیانی، بتی‌کوت، اچین، چپرهار، پچیراگام، حصارک، شیرزاد، کامه و شینوار بر مجموع ۱۰۲۶.۵ جریب زمین باغ‌های املوک احداث شده است و پیش‌بینی می‌شود باغداران امسال حاصل قابل ملاحظه‌ای برداشت کنند.
او افزود که در سال گذشته بر ۴۵۳.۵ جریب زمین باغ‌های املوک احداث شده بود که از آن ۱۸۱۴ متریک تُن سیب برداشت گردیده بود.
رئیس زراعت ننگرهار همچنین گفت که به‌منظور ترویج کشت املوک و شناسایی نوع‌های پُرحاصل، تحقیقات بر روی ۲۴ نوع املوک در مرکز تحقیقاتی ننگرهار در حال انجام است و تاکنون کشت پنج نوع از آن برای باغداران توصیه شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها