توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم در ولایت‌های پکتیکا و نورستان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۸:۳۰
د  پکتیکا او نورستان په ولایتونو کې د اصلاح شويو غنمو تخمونو وېش

 

از سوی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای دهاقین ولایت‌های پکتیکا و نورستان مقدار زیادی تخم اصلاح‌شده بذری گندم به منظور احداث قطعات نمایشی توزیع گردید.
در ولایت نورستان، مجموعاً ۳۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده بذری در چهار ولسوالی توزیع شد که  ۸ متریک تن نورگرام،۷ متریک تن در وانت وایگل،  ۸متریک تن  در کامدیش و  ۷ متریک تن  در برگ‌مَتل را شامل می شود.
همچنین در ولایت پکتیکا، مجموعاً ۶۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم در ولسوالی‌های خوشامند، زرغون‌خیل، شرنه و جانی‌خیل توزیع شد که در هر ولسوالی ۱۵ متریک تن به دهاقین محلی سپرده شد.
در این روند، برای هر دهقان یک بوری تخم اصلاح‌شده بذری گندم توزیع گردیده تا زمینه افزایش حاصل‌دهی و ترویج کشت اصلاح‌شده در این ولایت‌ها فراهم شود.
مسئولان ریاست توسعه غله جات  وزارت زراعت هدف از این برنامه را ارتقای تولیدات زراعتی، بهبود کیفیت گندم و تقویت خودکفایی زراعتی کشور عنوان کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۹
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای حمایت از مالداران در ولسوالی کهسان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه مواشی، روند توزیع خوراکه حیوانی در ولسوالی کهسان ولایت هرات تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت تطبیق گردید.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بازاریابی برای تولیدکنندگان محصولات زراعتی در بدخشان

۴ جدی   ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی بازاریابی به‌منظور ارتقای ظرفیت تولیدکنندگان محصولات زراعتی، باغداری و مالداری در شماری از ولسوالی‌های ولایات بدخشان و تخار برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

بازگشت به خبرها