تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف زراعتی دستاوردهای چشمگیری داشته است.
به گفته‌ی مسئولان، در این فارم روی هفت نوع نبات از جمله سبزیجات، غله‌جات و میوه‌جات تحقیق صورت گرفته و نتایج آن رضایت‌بخش بوده است.
محمد عارف عرفان، متخصص میوه‌جات و سبزیجات فارم کوه‌کران گفت که در این مرکز شش کلکسیون ملی میوه شامل انار، شفتالو، آلو، انجیر و انگور ایجاد شده و حاصل آن‌ها بسیار خوب بوده است.
او افزود که در این فارم روی ده‌ها نوع انار تحقیق انجام شده و برای دهقانان، باغداران و محصلان پوهنتون کندهار زمینه آموزش‌های عملی فراهم گردیده است.
عرفان از تاجران و سرمایه‌گذاران خواست تا در بخش‌های مختلف زراعتی این فارم سرمایه‌گذاری کنند و در توسعه فعالیت‌های زراعتی کندهار سهم بگیرند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۴
Background image

افزایش ۱۲ درصدی حاصلات سیب در ولایت بغلان

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات سیب در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد معلومات ریاست زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۳
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول زون شمال صلیب سرخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ مولوی حافظ محمد موسی مبین با محمد نور بیشَر مسئول کمیته صلیب سرخ در زون شمال دیدار و در مورد همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۵۰
Background image

در ولایت بلخ برای مالکان سبزخانه‌ها پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی توزیع شد

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برای شماری از مالکان سبزخانه‌ها در این ولایت پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی (چارچی درملو) توزیع کرد.
مس. . .

بازگشت به خبرها