رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ولایت اروزگان درباره حفاظت از جنگلات دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۹:۲۱
رئیس جنگلات وزارت زراعت با مسئولان ولایت اروزگان درباره حفاظت از جنگلات دیدار کرد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس جنگلات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری همراه با هیأتی از این وزارت به ولایت اروزگان سفر کرد و با مسئولان ریاست زراعت آن ولایت در مورد حفاظت و گسترش جنگلات دیدار و گفتگو نمود.
هیأت متذکره به رهبری ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری با مولوی عطاءالله راشد رئیس زراعت ولایت روزگان و کارمندان آمریت منابع طبیعی آن ریاست نشست مشترک برگزار کرد.
در این نشست، آقای ذاکری درباره اهمیت جنگلات، حفاظت آن و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان سخن گفت. او افزود که جنگلات منبع مهم اکسیجن و پاکی هوا هستند و باید برای بقای آن‌ها و توسعه‌شان اقدامات جدی و عملی صورت گیرد.
در همین حال، رئیس زراعت ولایت روزگان مولوی عطاءالله راشد ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان گفت که کارمندان ریاست زراعت در راستای بهبود وضعیت جنگلات و جلوگیری از قطع درختان تلاش‌های گسترده انجام داده‌اند و این تلاش‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.
در پایان نشست، هر دو جانب روی موضوعاتی چون حفاظت از جنگلات، ارتقای آگاهی عامه و یافتن منابع بدیل سوخت بحث و تبادل نظر کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها