معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت با هیئتی از کشور چین دیدار کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۵:۵۸
معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت با هیئتی از کشور چین دیدار کرد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با هیئتی متشکل از مشاور اقتصادی و تجارتی «ماچنگوانگ» و سکرتر اقتصادی و تجارتی «شو چنگ‌ژی» از سفارت کشور چین دیدار کرد. در این دیدار روی ساخت سه سردخانه میوه‌جات در ولایت‌های کابل و بلخ توافق صورت گرفت.
معین  زراعت و مالداری وزارت زراعت بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های سردخانه‌ای در افغانستان تأکید کرد و خواهان همکاری بیشتر کشور چین در بخش زراعت و مالداری شد. از سوی دیگر، هیئت چینی اعلام کرد که کشورشان به توسعه زراعت افغانستان اهمیت می‌دهد و آماده همکاری برای ساخت سردخانه‌های معیاری است تا از ضایعات محصولات جلوگیری شود و صادرات زراعتی تقویت گردد.
این پروژه‌ها به منظور بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین، حفظ محصولات زراعتی و توسعه بازارهای صادراتی افغانستان در همکاری و هماهنگی میان وزارت زراعت و کشور چین اجرا خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها