برگزاری برنامه اصلاحی برای کارمندان مرکزی وزارت زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۳:۴

۷ جوزا ۱۴۰۴ 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه‌ای اصلاحی را به هدف تقویت ارزش‌های دینی و کاری برای کارمندان مرکزی این وزارت برگزار کرد. 
این برنامه با حضور مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی شریف‌الله رئیس عمومی انسجام وزارت امر به‌معروف و نهی از منکر، روسا و کارمندان مرکزی وزارت از سوی ریاست دعوت و ارشاد برگزار شد.
در این برنامه، مولوی عطاالله عمری بر ضرورت اصلاح نفس، دوری از خواسته‌های نفسانی، ارتباط قلبی با خداوند، شکرگزاری، رضایت درونی، تفکر در امور روزمره و رهایی از وسوسه‌های شیطانی تأکید کرد. وی گفت: «وزارت زراعت یک اداره مردمی است و چون اکثریت مردم افغانستان دهقان و مالدار هستند، ما نیز باید با تفکر و اصلاحات، خدمات بهتری ارائه کنیم.»
او افزود: «ادارات نیازمند اصلاحات‌اند و باید از روزمرگی رهایی یافته و با برنامه‌ریزی و تفکر به سوی انکشاف حرکت کنیم. کارمندان در هر بست و موقفی که قرار دارند، باید برای بهبود امور و تطبیق اصلاحات تلاش کنند.»
مولوی عمری با تأکید بر ضرورت ارزیابی پلان‌های کاری گفت: «سال گذشته را مرور کنیم و برای تکمیل کمبودی‌ها در سال جاری برنامه داشته باشیم. بیایید با روحیه زنده و متحرک کار کنیم و فردی فعال و مؤثر باشیم.»
در ادامه، مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، پیرامون اهمیت انجام امر به‌معروف، اصلاح نفس و پیشبرد امور مطابق فرمان الهی صحبت کرد.
همچنین، مولوی شریف‌الله، رئیس عمومی انسجام وزارت امر به‌معروف و نهی از منکر، با بیان اهمیت تطبیق قانون امر به‌معروف در همه امور، آن را نشانه خیرخواهی دانست و خواستار مطالعه و اجرای جدی آن شد.
او گفت: «ریاست دعوت و ارشاد برای آن ایجاد شده تا مسؤولین ادارات با وجود مصروفیت کاری، از سیرت و صورت اسلامی خود غافل نمانند. اگر ما، به‌عنوان کارمندان امارت، خود را از نگاه ظاهری و باطنی اسلامی بسازیم، می‌توانیم الگوی خوبی برای ملت باشیم.»
مولوی شریف‌الله تأکید کرد که زندگی زودگذر است و باید با تقوا، هوشیاری و اصلاح درونی، برای آخرت آماده شویم و نزد خداوند با روی سفید حاضر شویم.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها