یک دهقان در سرپل از دو‌ونیم جریب زمین، یازده ‌صد گرام زعفران گرفت

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۸ - ۱۵:۲۹
 یک دهقان در سرپل از دو‌ونیم جریب زمین، یازده ‌صد گرام زعفران گرفت

۱۸قوس ۱۳۹۸
علی‌محمد یک دهقان در ولایت سرپل، از مساحت دوونیم چریب زمین، یک‌ کیلو و صد گرام زعفران خالص به‌دست آورده است.
این دهقان که باشنده اصلی قریه «زیرچغد» ولسوالی سوزمه قلعه است، می‌گوید که از سه سال به این سو، زمین‌های خود را زعفران کشت می‌کند. او می‌افزاید که در سال‌های اول و دوم پس از کشت پیاز زعفران، نتوانست محصول زیادی به‌دست‌آورد، اما امسال توانسته یازده‌ صد گرام زعفران خالص به‌دست بیاورد.
علی‌محمد گفت که با به‌دست آوردن این محصول خالص، توانسته بخش مهمی از نیازمندی‌های خود را تامین کند. این دهقان درنظر دارد تا کشت زعفران را گسترش دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

نشست تخنیکی پیرامون هماهنگی در فعالیت‌ها با برنامه عمران سازمان ملل متحد در وزارت زراعت 

نشست تخنیکی تحت رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت، زراعت، آبیاری و مالداری و حضور مسوولان برنامه عمران سازمان ملل(UNDP) و روسا و مشاوران سکتور زراعت و آبیاری دایر شد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع ۴۰۰ قطعه فیل مرغ برای ۲۰ فامیل در ولسوالی خاک‌جبار ولایت کابل 

١٩ جمادی الثانی ١٤٤٧ ه ق / ١٩ قوس ١٤٠٤ ه ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری موسسه شلتر فار لایف برای ٢٠ خانواده نیازمند به تعداد ٤٠٠ قطعه فیل مرغ نوع برنز و کراس را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

نهال‌های تصدیقی ولایت تخار راهی ولایات کابل، کندز و بدخشان شد

 قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، طی سفر کاری به قریه سرای‌سنگ تالقان، از جریان بسته‌بندی و بارگیری نهال‌های تولیدی یکتن از قوریه‌داران که به کابل، کندز و. . .

بازگشت به خبرها