آغاز کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ کابل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۳:۲۰

۲۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش 
 کمپاین بهاری واکسین طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک در ولسوالی قره‌باغ ولایت کابل با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد راه‌اندازی شد.
این برنامه که از سوی مسئولین واحدهای ساحوی وترنری (VFU) آغاز گردیده، قرار است در جریان آن ۵ هزار رأس گوسفند و بز واکسین شوند.
هدف از این کمپاین، جلوگیری از شیوع بیماری طاعون نشخوارکننده‌گان کوچک و کمک به بهبود وضعیت صحی مواشی عنوان شده که نقش مهمی در تقویت اقتصاد مالداران ایفا می‌کند.
اداره زراعت ولسوالی قره‌باغ با قدردانی از این اقدام، گفته است که تعداد واکسین‌های موجود برای پاسخ‌گویی به نیاز کامل این ولسوالی کافی نیست و خواهان توجه بیشتر نهادهای همکار برای تأمین واکسین‌های حیوانی شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها