جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۱:۲۳
جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، با اشتراک مسوولان وزارت‌های اقتصاد، مالیه، صنعت و تجارت، روسا، مشاورین و متخصصین در معینیت مالی و اداری برگزار گردید.
در این جلسه، ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت آبیاری و مالداری بر اهمیت خریداری گندم مازاد از دهاقین تأکید کرده و گفت: «خریداری گندم مازاد از دهاقین نه تنها از آنان حمایت می‌کند، بلکه موجب رشد اقتصاد کشور خواهد شد.»
وی افزود که تا کنون ۳۶,۳۰۰ متریک تن گندم مازاد به سیلوهای ۱۱ ولایت منتقل شده است.
در این جلسه، همچنان راجع به پروسه فروش ۵۰ درصد گندم‌های ذخیره شده، نگهداری ۵۰ درصد دیگر به منظور کمک به متضررین حوادث طبیعی و ذخایر نگهداری و همچنین خریداری به موقع دوباره گندم در سال جاری، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

بازگشت به خبرها