وزیر زراعت و سرپرست وزارت مالیه درباره تطبیق تفاهم‌نامه همکاری‌های تجارتی با قزاقستان بحث کردند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۵ - ۱۵:۳۳
وزیر زراعت و سرپرست وزارت مالیه درباره تطبیق تفاهم‌نامه همکاری‌های تجارتی با قزاقستان بحث کردند

۵ قوس ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و محمدهمایون قیومی سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربنا، در مقر وزارت مالیه با هم دیدار و روی عملی‌سازی تفاهم‌نامه‌های تجارتی با قزاقستان صحبت کردند.
در این ملاقات، دو طرف درباره‌ی صادرات سبزی و میوه‌ی تازه افغانستان به قزاقستان در بدل واردات گندم و بذر از آن کشور، در چارچوب سیستم جنس به جنس و تشخیص چالش‌ها و مشکلات ترانسپورتی و ترانزیتی اموال صادراتی افغانستان بحث و تبادل نظر نمودند.
باید گفت که در تفاهم‌نامه همکاری‎های اقتصادی و تجارتی میان افغانستان و قزاقستان صادرات سبزیجات و میوجات افغانستان در بدل واردات گندم و بذر از آن کشور از طریق جنس به جنس تذکر یافته است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS