تکمیل اعمار پنج باب کشمش‌خانه برای باغداران ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۱۲:۱۸
تکمیل اعمار پنج باب کشمش‌خانه برای باغداران ولایت فاریاب

۶ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
پنج باب کشمش‌خانه استندرد، هر کدام به مساحت ۳۳ متر مربع، در ولسوالی‌های شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش و قیصار ولایت فاریاب اعمار و آماده بهره‌برداری شد. کشمش‌خانه‌های جدید به باغداران انگور کمک می‌کند تا محصولات خود را در شرایط مناسب و بهداشتی خشک کنند و از زیان‌های ناشی از پوسیدگی انگور جلوگیری نمایند.
فاریاب که یکی از ولایات عمده تولیدکننده انگور و کشمش در شمال کشور محسوب می‌شود، با بهره‌برداری از این کشمش‌خانه‌ها شاهد بهبود کیفیت کشمش و افزایش درآمد باغداران خواهد بود.
اعمار این تأسیسات، گامی مؤثر در راستای توسعه اقتصادی زراعتی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای مردم این ولایت به شمار می‌رود که با همکاری دفتر ولایتی داکار تکمیل شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها