توزیع ۶۲ رأس بز وطنی برای مستفیدین در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۰:۱۸
توزیع ۶۲ رأس بز وطنی برای مستفیدین در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات

در چارچوب پروژه مالداری موسسه بازسازی دهات افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، ۶۲ رأس بز وطنی حامله در قریه کج کول ولسوالی کشک رباط سنگی برای ۳۱ خانم مستفید توزیع گردید.
هر مستفید دو رأس بز حامله به همراه ۱۰۰ کیلوگرام کاه و ۱۰۰ کیلوگرام کنسانتره دریافت کرد. همچنین، نماینده تخنیکی ریاست زراعت برای مستفیدین در مورد روش‌های نگهداری، تغذیه و حفظ الصحه بزهای حامله معلومات مفصل ارائه نمود.
این برنامه بخشی از تلاش‌ها برای تقویت مالداری و حمایت از خانواده‌های مستفید در این منطقه بوده و تأثیر مثبتی بر بهبود معیشت و توانمندسازی مستفیدین خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها