دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۴:۴
دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان

۳۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان «ممقا» دیدار کرد و در مورد ظرفیت تولید، نوعیت و کیفیت نهال‌های مثمر و غیرمثمر گفتگو نمود.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی تأکید کرد که قوریه‌داران باید نهال‌های تصدیق‌شده و پربار را تولید و ترویج کنند. او افزود: «باغداران و موسسات باید از تولیدات داخلی استفاده کنند و تنها در صورت ضرورت، نهال‌های متنوع از خارج وارد گردد.»
مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان نیز بیان کردند که این موسسه توانایی تولید ورایتی‌های مختلف نهال‌های پربار را دارد و ظرفیت تولید بیشتر نهال در مرکز و ولایات فراهم است.
با نزدیک شدن فصل بهار، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تصمیم دارد کمپاین ملی نهال‌شانی را به‌منظور تشویق مردم و باغداران راه‌اندازی کند. ترویج ورایتی‌های جدید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در زون‌های مختلف کشور از اهداف عمده این وزارت می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۲:۲۹
Background image

مشغولیت ۱۸ هزار نفر در سبزخانه‌های فراه

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه اعلام کرده است که امسال حدود ۱۸ هزار نفر مرد و زن در سبزخانه‌های این ولایت مصروف کار می‌باشند و از این طریق مصارف فامیل و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۱۰:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مسلخ آقچه جوزجان

۲۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با مشاوران مقام وزارت میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۹:۳۰
Background image

بازسازی ۲۰ باب طویله در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۲۳ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری دفتر کمیته هالند ۲۰ باب طویله را در قریه آسیاب شراف ولسوالی چمتال بازسازی می‌کند.
این طویله‌ها که قبلاً توسط دفتر. . .

بازگشت به خبرها