نشست معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۹:۵۸
نشست معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، در دفتر کار خود با تعدادی از اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار، موضوعات مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت، از جمله افزایش تولید گوشت، تخم و خوراک مرغ، کنترل بازار و قیمت‌ها، صادرات و واردات و همچنین جلوگیری از آلوده شدن مرغ‌ها به امراض.
اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در این نشست مشکلات خود را در زمینه صادرات و واردات در بنادر کشور مطرح کردند و از معین زراعت و مالداری خواستار توجه و حل این مشکلات شدند.
در همین راستا، معین زراعت و مالداری اطمینان داد که در جهت حمایت از فارم‌داران همکاری خواهد کرد و به منظور پیگیری مشکلات، با معین گمرکات وزارت مالیه از طریق تماس تلفنی گفتگو نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و نظارت از پروژه جنگلات پسته در بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بلخ بر اساس پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور شماری از کارمندان این اداره در بیرون از محوطه رسمی ریاست آغاز گردید. این. . .

بازگشت به خبرها