کار ساخت دو مرکز جمع‌آوری شیر در کندز آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۲ - ۱۴:۴۱
 کار ساخت دو مرکز جمع‌آوری شیر در کندز آغاز شد

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
سنگ تهداب عمارت دو مرکز جمع‌آوری شیر برای کوپراتیف‌های مالداری مرکز کندز و ولسوالی علی‌آباد، با هزینه سه ملیون و ۳۰۰ هزار افغانی گذاشته شد. این مرکزها دارای لابراتوارهای مجهز اند و در قالب اتحادیه‌ی لبنیات کوپراتیفی کندز و به کمک انجمن همکاری‌های بین‌المللی آلمان «GIZ» ساخته می‌شوند.
در مراسم تهداب‌گذاری این ساختمان‌ها، مسوولان ریاست زراعت کندز، اتحادیه‌ی لبنیات و کوپراتیف‌های مالداری از کمک‌های انجمن همکاری‌های بین‌المللی آلمان «GIZ» سپاس‌گزاری کردند. این مرکزهای جمع‌آوری شیر، به طور مجهز ساخته می‌شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها