شریک سازی دستاوردهای یک ساله وزارت زراعت طی یک کنفرانس مطبوعاتی در مرکز رسانههای
۸ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءاللهعمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی بازمحمدفیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی با حضور در مرکز رسانههای حکومت گزارش فعالیتهای وزارت زراعت، مالداری، آبیاری و اراضی را طی کنفرانس مطبوعاتی با رسانهها شریک نمودند.
در آغاز این کنفرانس وزیر زراعت پیرامون دستاوردهای یک ساله صحبت نموده بیان داشت:"در یک سال گذشته در بخش میکانیزهسازی زراعت، تجارت، بازاریابی، طریقه کشت، بستهبندی، پرداخت ۱ اعشاریه ۳ میلیارد افغانی خدمات وکاله و مرابحه، خریداری گندم از دهقانان، جمعآوری عشر و زکات، حفاظت منابع طبیعی، جلوگیری از قطع جنگلات و قاچاق چوب، پروسس و تهیه لبنیات باکیفیت، مدیریت آب، اعمار چکدمها و مدیریت اراضی افغانستان کار کردیم و شاهد دستاوردهایی نیز میباشیم، تلاش ما بیشتر روی میکانیزه سازی و تبدیل کردن زراعت و مالداری سنتی به مدرن میباشد".
همچنان وزیر زراعت از تلاشها جهت ثبت اراضی افغانستان به شکل دیجیتلی سخن زده و از سروی و ثبت دیجیتلی حدود 4 درصد از خاک افغانستان در سه سال اخیر سخن زد.
در ادامه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری دستاوردهای یک ساله وزارت زراعت را بیان کرده و از تلاشها جهت؛ حمایت کوپراتیفهای دهقانان و مالداران، پرداخت خدمات و کاله و مرابحه از طریق صندوق وجهی انکشاف زراعتی جهت رشد زراعت و مالداری، توزیع تخم بذری و کودکیمیاوی، توزیع تخم سبزیجات، ترویج بدیل میعشت کوکنار چون زعفران، هنگ و پنبه، ایجاد باغچههای خانگی، میکانیزه سازی، لابراتوارها، فارمهای مرغ پروری سخن گفت.
در همین حال مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی دستاوردهای وزارت زراعت را در بخش آبیاری و حفاظت از منابع طبیعی به خوانش گرفته پیرامون حفاظت و توسعه جنگلات، ایجاد چکدمها و ذخیرههای آبی، مدیریت آبهای سر زمین و زیر زمینی و موسمی، اصلاح زمین، مبارزه علیه تغییر اقلیم، مبارزه علیه خشک سالی، احیای علفچرها صحبت نمود.
در این کنفرانس مولوی محمود مظلوم رئیس ریاست اراضی وزارت زراعت پیرامون کارکردهای وزارت زراعت در بخش تنظیم اراضی کشور سخن زده و از کارکردها در بخش ثبت بیش از یک میلیون جریب زمین استرداد شده از غصب، اجاره زمینها، تفکیک و تشخیص زمینهای شخصی و امارتی و زمینهای سرحدات کشور یاد آوری کرد.
همچنان خبرنگاران سوالات خویش را در قسمت بازاریابی محصولات زراعت و مالداری، میکانیزهسازی زراعت، اجاره دهی زمین، کانال قوشتپه، مدیریت زمینها مطرح نمودند که از طرف رهبری وزارت زراعت به آن پاسخ داده شد.
همه ساله طی کنفرانس مطبوعاتی مسوولان رهبری وزارت زراعت و سایر ادارات امارتی گزارش دستاوردهای شان را در حضور رسانهها تشریح می نمایند.