«فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان» در لندن معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۰:۳۵
فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان

۲۳ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی، وزیر زراعت آبیاری و مالداری در دومین کنفرانس تجارتی و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و بریتانیا اشتراک کرد.
وزیر زراعت در این کنفرانس، با ارایه‌ی بسته‌ای از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تاجران بریتانیایی را به سرمایه‌گذاری در این زمینه در افغانستان دعوت کرد. آقای درانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را به عنوان چانس طلایی یاد کرد و به کسانی که در این سکتور مهم آماده سرمایه‌گذاری باشند، وعده هرگونه همکاری داد.
وزیر زراعت هم‌چنان برای آن عده از تاجرانی که در بخش صادرات اقلام زراعتی به بریتانیا مشغول کار اند، خاطر نشان ساخت که تقاضا به اقلام زراعتی طبیعی یا «Organic» در بریتانیا روبه‌افزایش است و وزارت زراعت آماده است با تهیه استانداردها، صدور مجوز و گواهی‌نامه از صادرات محصولات زراعتی افغانستان به بریتانیا حمایت بی دریغ کند.
باید گفت که بریتانیا دومین شریک تجارتی افغانستان در اروپا است که در بخش‌های متفاوت تجارتی و بازار، دارای پوتانسیل قابل ملاحظه است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۹:۲۹
Background image

توزیع ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول برای هموارسازی زمین‌ها در زون شرق

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با همکاری اداره غذایی و زراعتی سازمان ملل متحد، ۱۲ پایه ماشین لیزر لِول را به هدف هموارسازی زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

بازگشت به خبرها