«فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان» در لندن معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۰:۳۵
فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت افغانستان

۲۳ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی، وزیر زراعت آبیاری و مالداری در دومین کنفرانس تجارتی و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و بریتانیا اشتراک کرد.
وزیر زراعت در این کنفرانس، با ارایه‌ی بسته‌ای از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تاجران بریتانیایی را به سرمایه‌گذاری در این زمینه در افغانستان دعوت کرد. آقای درانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را به عنوان چانس طلایی یاد کرد و به کسانی که در این سکتور مهم آماده سرمایه‌گذاری باشند، وعده هرگونه همکاری داد.
وزیر زراعت هم‌چنان برای آن عده از تاجرانی که در بخش صادرات اقلام زراعتی به بریتانیا مشغول کار اند، خاطر نشان ساخت که تقاضا به اقلام زراعتی طبیعی یا «Organic» در بریتانیا روبه‌افزایش است و وزارت زراعت آماده است با تهیه استانداردها، صدور مجوز و گواهی‌نامه از صادرات محصولات زراعتی افغانستان به بریتانیا حمایت بی دریغ کند.
باید گفت که بریتانیا دومین شریک تجارتی افغانستان در اروپا است که در بخش‌های متفاوت تجارتی و بازار، دارای پوتانسیل قابل ملاحظه است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۴
Background image

افزایش ۱۲ درصدی حاصلات سیب در ولایت بغلان

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات سیب در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد معلومات ریاست زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۶:۳
Background image

دیدار رئیس زراعت بلخ با مسئول زون شمال صلیب سرخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ مولوی حافظ محمد موسی مبین با محمد نور بیشَر مسئول کمیته صلیب سرخ در زون شمال دیدار و در مورد همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۵۰
Background image

در ولایت بلخ برای مالکان سبزخانه‌ها پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی توزیع شد

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برای شماری از مالکان سبزخانه‌ها در این ولایت پمپ‌های دستی مخصوص محلول‌پاشی (چارچی درملو) توزیع کرد.
مس. . .

بازگشت به خبرها